Cobra: A halhatatlanság titka
2015. augusztus 23. írta: hirmozaik

Cobra: A halhatatlanság titka

A Fényerők egyik legmélyebb okkult titka a fizikai halhatatlanság titka, amit még soha nem árulták el senkinek, aki nem ért el egy bizonyos rezgési frekvenciát, egy bizonyos belső tisztaságot és a Fényhez való elköteleződés egy bizonyos fokát. Most felfedek annyit ebből a felszíni lakosságnak, amennyit bölcs dolog felfedni. A fizikai halhatatlanság egy bizonyos átalakító folyamaton keresztül érhető el, amit az alábbi három tényező megfelelő kombinációjával végzünk.
- A rendezetlenség folyamatának visszafordítása a mitokondriumokban.
- A rendezetlenség folyamatának visszafordítása az energiatestben. Ezt úgy lehet elérni, hogy egységet teremtünk a női és férfi polaritás között belső és külső alkímiával.
- Az élet elixír rendszeres fogyasztása, hogy támogassa a folyamatot. Kétféle változata van, az ásványi anyag tartalmú változat sokkal hatékonyabb és sokkal erősebb, mint a gyógynövénytartalmú változat.

Az archónok és a Cabal többi tagja soha nem értették meg teljességében ezt a folyamatot, de ennek ellenére keresik a halhatatlanságot. Csak egy töredékét értették meg ennek, amit a Memphis-Misraim szabadkőműves páholytól loptak el.Nem sikerül nekik megérteni, hogy ahhoz, hogy elérjük a fizikai halhatatlanságot, csökkenteni kell a személyiségünk "rendezetlenségét" addig a pontig, hogy a bennünk lévő jóság teljes mértékben felülkerekedjen a bennünk lévő gonoszon.  A fizikai halhatatlanság a fizikai testen belül jelenlévő Istennő végső megnyilvánulása és ezt soha nem lehet elérni azzal a háborús mentalitással, amivel a Cabal rendelkezik. A Csillag Testvériségének 12 véne a Himalája egy bizonyos, fel nem fedett föld alatti részén 26000 éve ugyanabban a fizikai testben él. A Csillag Testvérisége Xi WangMu-n, a Halhatatlanság Istennőjén keresztül átadta a halhatatlanság titkait a Kék Sárkányoknak több ezer évvel ezelőtt.  Tanításai alapján a Kékek "fejlettebb" tagjai képesek voltak ugyanabban a testben élni több száz évig.A Csillag Testvérisége eljuttatta a halhatatlanság tanításait Nyugatra is, Nicolas Fiamel tagjukon és alkímistájukon keresztül. A Csillag Testvériségének több tagja nagyon befolyásos volt Nyugaton a Sion Rendben és a Rózsakeresztesek köreiben. Egyikük, Rene d'Anjou, az egyedüli olyan kulcsszereplő, aki többet tett az emberi történelem jobb irányba fordításáért az elmúlt ezer évben, mint bárki más. Ő az, aki meggyújtotta a reneszánsz lángját. 

Forrás: http://www.theeventchronicle.com/the-event/cobra-secret-of-immortality/

http://felemelkedes.blogspot.co.uk

süti beállítások módosítása