A Titkos Ürprogramokról
2015. augusztus 15. írta: hirmozaik

A Titkos Ürprogramokról

Az igazat megvalva van egy volt katona aki a mainstraim csatornakon folyamatosan beszel a Titkos Urprogamokrol, amelynek O maga is tagja volt egy idoben es azt allitja, hogy a fonokei kertek fel, hogy aprankent hozzon nyilvanossagra dolgokat ezeknek a dolgoknak a letezeserol.

Amikor eloszor hallottam Coreyrol es olvastam angol es magyar nyelvu cikkeket a beszamoloirol, nehezen fogadtam el azt a lehetoseget, hogy mindez valosag lehet.

Eloszor azt gondoltam, hogy a ficko skrizofen es latott egy csomo sci-fi sorozatot, Falling Skies, Stargate, Star Trek, Lopott Ido, Fuggetlenseg Napja es ilyeneket es ezekbol ollozta ossze a torteneteit oly modon, hogy onmaga is elhiszi, hogy mindez valosag.

De valahogy mostanaban a main straim median keresztul folyamatosan jonnek olyan informaciok amiket csillagaszok fedeztek fel es az ufo-hivok pedig konkluziokat vonnak le a felfedezesek kapcsan, es ezen infok kapcsan sokan ugy velik, hogy ezek a dolgok Corey allitasait igazoljak.

Egyenlore nem vagyok rola 100%-osan meg gyozodve, hogy a ficko tenyleg nem skrizofen, de a tortenetei erdekelnek, mert addig amig nem kerul elo egy igazi konkret bizonyitek, azaz hivatalos nyilvanossagra hozzas nem tortenik, addig en ezekre a tortenetekre ugy tekintek, mint ha lenne egy csomo eszement bolond, orult es skrizofen, akik az interneten egymasra talaltak es egyutt alkotnak egy elo novellat. Azaz az egyik szalat az egyik bolond talalja ki, a masik szalat a masik bolond es szep lassan ki alakul egy sztori, mint a Csillagok Haboruja, csak ezt nem egy iro irja, hanem almodozo agyament emberek osszesege.

En nem tudom se elhinni, se felfogni, hogy amennyiben ezek a tortenetek igazak, akkor a kormanyok ezt hogy a fenebe kepesek elleplezni, titokba tartani, kozel 50 eve?

Szerintem:

A verzio: Ha ez tenyleg igaz lenne, akkor a tagot mar reges regen el tettek volna lab alol.

B. verzio: Azert van meg eletben Corey, mert tudja az igazat, de nem azt meseli el, hanem egy fantazmagoriat, aminek resze az igazsag is, fantazmagorikusan, metaforikusan adja elo az igazsagot es a tortenetben minden szereplo, a kek avianok, x, y csoport, drakonidak es ilyenek egy fajta kodnevek egy-egy letezo csoportra, akik reszesei a titkos urprogramnak.

Azt el tudom hinni, hogy leteznek titkos, katonai jellegu urprogramok, de hogy az ufok iranyitjak a vilag hatalom kormanyait es ilyen, azt nem.

Ez nekem tulsagosan is hihetetlen.

Szerintem a drakonidak lehetnek a Moszad emberei a tortenetekben.

El tudom hinni, hogy van mars bazis es hold bazis is, meg x, y, z, de nem hiszem, hogy a kormanyok tenyleg kereskedelmi kapcsolatban allnak a foldonkivuliekkel titokban.

Biztos voltak ilyen-olyan talalkozasok, megallapodasok, hogy egyenlore ne hozzak nyilvanossagra a jelenletuket, keszitsek fel az emberiseget a jelen letukre es utana, ezt el tudom kepzelni, de a tobbit???

Kisse agyament, eltulzott, hihetetlen.

Ennek ellenere a tovabbiakban is fogok cikkeket forditani a temaban, mert erdekes, de fentartasaim vannak az igazsag tartalmat illetoen a torteneteknek, cikkeknek.

 

süti beállítások módosítása