Titkok magyarázata az ösi szövegekben, amelyeket minden Vimana pilótának tudnia kellett
2015. szeptember 02. írta: hirmozaik

Titkok magyarázata az ösi szövegekben, amelyeket minden Vimana pilótának tudnia kellett

Aachaarya Naaraayana mondja: "Barmi, ami képes sebesen haladni a földön, vízen, és levegőben, a saját erejéböl, hasonlóan egy madárhoz, az egy" Vimana. "

Shankha azt mondja: "Az ürrepülés tudományának a szakértöi azt mondják, hogy:" Az, ami tud repülni a levegőn keresztül egyik helyről a másikra, az egy Vimana "

És Vishwambhara azt mondja, "Szakértők azt mondják, hogy ami repül a levegőn keresztül egyik országból a másik országba, az egyik szigetről a másik szigetre, és egyik világról a másik világba, az egy" Vimana "."

Mindezek olyan definíciók amelyek a titokzatos légi úgynevezett "Vimana," ősi repülő eszközöket definiálja, amelyeket az emberek ismertek körülbelül 6000 évvel ezelőtt.

 

Bodhaananda: A tudósok azt mondják, hogy a müködöképes Vimánanak 32 titka van. A pilóta köteles megismerkedni alaposan velük, beszáll a repülögép fedélzetére.

Ezek a titkok meg vannak adva "Rahasya-Lahari" és más művekben, a Lalla és más mesterek által, és le vannak írva:

"A pilótáknak részt kellett venni egy maantrica és taantrica képzésen, kritaka és antaraalaka, goodha vagy rejtett, drishya és adrishya vagy látható és láthatatlan, paroksha és aparoksha, összehúzódás és bővítés, a változó alakja, nézd ijesztő, nézd kellemes, vált világító vagy burkolt sötétség, elárasztó vagy pralaya, vimukha, taara, kábító által viharos din, ugrás, mozgás cikkcakkos, mint a kígyó, chaapala, szembe minden oldalról, hallja a távoli hangokat, képeket, ellenség manőverek, ellenséges megközelítés, stabdhaka vagy megbénítani és karshana vagy a testmozgás mágneses húzó erö. "

(A cikk tovabbi resze angolul az eredeti forrasban talalható, szamomra sajnos ertelmezhetetlenul bonyolult az a fajta angol, amivel megfogalmaztak.)

 

Forrás: http://www.ancient-code.com/secrets-which-every-vimana-pilot-must-learn-explained-by-ancient-texts/

süti beállítások módosítása