3. világháború kitöréséről szóló jóslatok
2015. szeptember 20. írta: hirmozaik

3. világháború kitöréséről szóló jóslatok

3os_pagkosmios_polemos.png

Forras: http://igijoslatai.blog.hu/

Legutóbb ott tartottam, hogy éppen a 3. világháború kitörése előtti időszakot éljük.

 

Miért?

1. Valamikor csütörtökön este 20:30-kor, egy olyan évben, amikor kora tavasz van, enyhe téllel, valamikor március - április - május hónap során, egy mindenki számára érezhető és látható FIGYELMEZTETÉST fogunk kapni, ezután 1 évvel később újabb csoda fog bekövetkezni, majd a legvégén egy fenyítés lesz, egyfajta büntetés. (erről majd később)

Ezt az égi jelet egy fényes csíkként határozzák meg leginkább, (esetleg természeti jelenség) ami északon lesz majd látható 7 napig, valamint lélekben is minden ember érezni fogja. 

(HirMozaik: Szerintem az elsö nagy elöjel az volt, amikor 2014. március 18-án a Krim-félszigetet Oroszorszag annektalta onmagaba. A masodik esemény is bekövetkezett már tömeges mértékben idén augusztusban (2015-ben.

lightbeams1splash.jpg

A fenyoszlopok megjelenése és a Krim-félsziget elcsatolása között 1-1,5 év telt el.)

Szintén erről szólhat egy másik forrás, a fátimai titkok: 

A fatimai titkokat a Szűzanya tárta fel a harmadik fátimai jelenés során, 1917. július 13-án három pásztorgyereknek a portugáliai Fátima kisváros közelében.

Az összesen három titok, jövendölés amelyekből kettőt Lucia 1941-ben-ben kiadott, amikor a Vatikán két, korábban meghalt látnoktársának a szentté avatási perét folytatta. A harmadik prófécia titokban maradt, és csak 2000-ben-ben hozták nyilvánosságra.

Azonban kiderült, hogy az egyház csak A HARMADIK TITOK FELÉT hozta nyilvánosságra, vagyis a másik felét még mindig titkolja, ami állítólag a garabandal-i jelenést erősíti meg.

2. Az egyházban szintén fejetlenség uralkodik, bűnöznek, világi gazdaság és a világi élet örömeit keresik a papok, vallási személyek, vezetők bűnt bűn hátán halmoznak, a vallás saját képviselői is rendkívül csalódottak, maguk a keresztények is sokan elpártolnak a vallástól emiatt. Ez már megtörtént ugye, jelenleg is zajlik, rengetegen csalódtak, csalódnak a vallásban.

3. Zavargások lesznek, a bevándorlók egyszer csak rájönnek, hogy ha összeszerveződnek, nagyobb csoportban hatalmasabb erőt tudnak képviselni, fosztogatni, rabolni, gyilkolni kezdenek, mondván, ha ők vannak többségben, miért ne lehetne mindent elvenni mástól. (ez még nem történt meg, bár vannak jeleik, hogy a határ mentén mennyire tudnak pusztítani a bevándorlók).

4. A pápának is el kellene mennie Moszkvába még mielőtt a 3. világháború kitörne.

A pápa tehát Oroszországban lesz, amikor az első égi csoda történik, ő onnan látja azt.

Jelenleg levelezés zajlik az orosz pátriárka, és Ferenc pápa között. Ferenc pápa volt az első, aki üzenetet küldött az orosz vallási vezetőnek, felajánlkozott elsőként: ha hívja, akkor azonnal elmegy hozzá.

Jövőre, 2016. májusában lesz egy orosz Pán ortodox zsinat, ami alkalmat adhat Ferenc pápának arra, hogy ő is elmehessen Konstantinápolyba, találkozni az orosz pátriárkával. Jelenleg tagadják, hogy a jövőben lenne ilyen találkozó, Ferenc pápa szeretne találkozni mindenképpen az orosz vallási vezetővel, mindenesetre rendkívül nagy eseménynek számítana, ha a az orosz pátriárka és Ferenc pápa találkozója létrejönne. A Pán ortodox zsinat 2016 pünkösdjén lesz megtartva, nagy eseményre készülnek tehát.

(HirMozaik: A velemenyem azzal a resszel kapcsolatban, hogy a Papanak el kell mennie Oroszorszagba, hogy ez nem feltetlenul igaz.

Ugyanis Kuba, az szinten egy Marxista allam volt, kozel fel evszazadig es csak mostanaban szabadult fel a szovjet mintaju ideologia alol es valt ismet demokratikussa.

Es micsoda veletlen, a papa pont ma erkezett oda latogatoba.

http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-34307121

Szoval erre az esemenyre is vonatkozhat szerintem ez a resz.)

5. Egy politikai gyilkosság történik, egy magasrangú politikai vezetőt gyilkolnak meg, Oroszország és az USA közösen intézik el az illetőt.

Egyesek szerint ez valahol a Balkánon lesz. (Putyin most éppen elteszi láb alól a politikai ellenfeleit, ami egyfajta jelzés az USA felé, miszerint az USA - barátoknak nem valami jól fog menni a soruk Oroszországban.

Azonban azt nem lehet tudni, hogy pontosan Borisz Nyemcov vezető orosz ellenzéki politikus megölése lenne az a bizonyos politikai gyilkosság, vagy erre válaszol egy nagyobb horderejű gyilkossággal Putyin. Mindenesetre elég nagy ügyet csinálnak belőle most is, merthogy USA - barát volt az illető, és bizonyítékai voltak az orosz hadsereg terveiről (a leendő háborúval kapcsolatban).

6. "Este azt mondják: béke, béke...és reggel az ellenség az ajtó előtt áll.”: a világháború rendkívül váratlanul fog kitörni, senki sem számít rá, meglepetésként fog hatni, az viszont mindenki számára világos:

OROSZORSZÁG KEZDI EL A HÁBORÚT.

Putyinról azt tartják, hogy a béke embere, tehát mindenképpen az oroszoknak kell először támadniuk, lesből, villámcsapásként, a meglepetés erejét kihasználva, fejetlenséget okozva Európára. Ha a fenti politikus halálát provokációnak veszik, ugye van is indoka a támadásra. Azonban most az USA figyelmeztette Putyint, ám ő csak látszólag húzza meg magát, ezzel a lépéssel inkább olajat öntöttek a tűzre.

A garabandali időpontmegjelölésekre rengeteg a spekuláció, mindenesetre az tény, hogy az aratási idők, illetve November és Március - Április - Május hónap van megjelölve. (Az égi jel után 7 hónapos háború következik)

Egy másik fontos dolgot még megemlítenék: A jóslatok szerint az antikrisztus már jelen van napjainkban is.

Unalomig fújja mindenki Nostradamus erre vonatkozó próféciáját, ám sokan félremagyarázzák MABUS jelentését, mondván az Obama és Bush szavak összerakásából van.

(HirMozaik: A Mabus anagrammaval kapcsolatban az amerikai Nostradamussal foglalkozo blogbejegyzesek kozott az elmult 1-2 evben felbukkant egy ujjabb lehetseges nev is. Ez a nev pedig Ray Mabus.

Ray Mabus-rol bovebben a Wikipediarol:

Raymond Edwin "Ray" Mabus, Jr. (született: 1948. oktober 11.) amerikai politikus, és tagja a Demokrata Pártnak, aki az Egyesült Államok 75.-ik haditengerészeti minisztere 2009 óta. Mabus korábban a Mississippi Állami Számvevőszék elnüke volt 1984-1988, és az 59. kormányzója Mississippinek 1988-1992 között és az Egyesült Államok nagykövete is volt Szaúd-Arábiában 1994-1996 között.

mabus.jpg

 

Szoval ez az uriember is lehet az, akit Obama és Bush (alacsony barna ember és egy magasabb világosabb haju társa), majd a kesobbiek soran "likvidalni" fog.

Mi okuk lenne rá?

Igazabol fogalmam sincs, de olvasgattam cikkeket angol nyelven Ray Mabus-szal kapcsolatban és ott valami olyasmit irtak, hogy Mabus ala a haditengereszeten belul ket titkos fejlesztesi reszleg is tartozik es az egyik ezek kozul alternativ energiak kutatasaval és felhasznalhatosagaval, fejlesztesevel foglalkozik a katonasag szamara, mint pl. a napenergia. Es volt egy masik erdekes cikk is rola, amelyben azt irtak, hogy a jovo evtol a haditengereszet nem fog tobb olyan vadaszrepulot rendelni, amit ember vezet, a dron alapu katonai repulokre akarnak atalni teljes egeszeben 2016 nyaratol, mert ez kolcsebb hatekonyabb, pl. nem kell foglalkozni a repulogep tervezese kozben a pilota biztonsagaval.)

A gond az, hogy Nostradamus is NOVEMBERRE TESZI A HÁBORÚ KIROBBANÁSÁT.

Ő is keletről induló háborút látott, tehát a Nyugat ellen. 

Az antikrisztust MABUS-nak hívják, ami viszont nem az Obama és Bush - összerakását jelenti. Más vélemények szerint Barack Hussein Obama szóból áll a MABUS, viszont ha ez így van, akkor 2016-os választásokon valami történni fog, hiszen Obama nem jelöltetheti magát újra. Ha pedig nem lesz semmi, 2016-ig, akkor utána még egyszer elnök lesz belőle. !?

(HirMozaik: A kovetkezo valasztasok amerikaban 2016. Novembereben lesznek, addig tobb, mint 1 ev van meg hatra.)

Tehát tavasszal és novemberben kell jobban odafigyelni, mind az égi, mind  a lelki jelenségre, valamint az egyre szaporodó, eddig korábban nem jellemző helyeken levő földrengésekre kell koncentrálni.

(HirMozaik: Pl. Nepáli Földrengés.)

Ami bizonyos, a többség nem hisz a megjövendölt eseményeknek, amíg azok be nem következnek, akkor viszont már késő lesz.

Forrás: http://igijoslatai.blog.hu/2015/03/11/3_vilaghaboruru_kitoreserol_szolo_joslatok

 

süti beállítások módosítása