Próféciák és a November 13-ai párizsi terror éjszakája
2015. november 15. írta: hirmozaik

Próféciák és a November 13-ai párizsi terror éjszakája

2015.09.20-án a HirMozaik-on közzé tettem egy cikket, ami a harmadik vilaghaboru kitorésével kapcsolatos volt, es amely (ismeretlen ev) novemberre datalta a haboru kitoreset.

Ugy tunik, hogy a szomoru valosag az, hogy ez bejött, meg hozzá ebben az évben.

Picit hamarabb, mint ahogy felteteleztem.

Eppen ezert most, ezt a cikket, ujra ki elemzem.

Forras: http://igijoslatai.blog.hu/

Legutóbb ott tartottam, hogy éppen a 3. világháború kitörése előtti időszakot éljük.

 

Miért?

1. Valamikor csütörtökön este 20:30-kor, egy olyan évben, amikor kora tavasz van, enyhe téllel, valamikor március - április - május hónap során, egy mindenki számára érezhető és látható FIGYELMEZTETÉST fogunk kapni, ezután 1 évvel később újabb csoda fog bekövetkezni, majd a legvégén egy fenyítés lesz, egyfajta büntetés. (erről majd később)

Ezt az égi jelet egy fényes csíkként határozzák meg leginkább, (esetleg természeti jelenség) ami északon lesz majd látható 7 napig, valamint lélekben is minden ember érezni fogja. 

(HirMozaik: Szerintem az elsö nagy elöjel az volt, amikor 2014. március 18-án a Krim-félszigetet Oroszorszag annektalta onmagaba. A masodik esemény is bekövetkezett már tömeges mértékben idén augusztusban 2015-ben. A fenyoszlopok megjelenése és a Krim-félsziget elcsatolása között 1-1,5 év telt el.)

lightbeams1splash.jpg

(Nov. 15: Tehát ez a két esemény volt az elsö kettö nagy elöjel. Amik valóra váltak.)

 

2. Az egyházban szintén fejetlenség uralkodik, bűnöznek, világi gazdaság és a világi élet örömeit keresik a papok, vallási személyek, vezetők bűnt bűn hátán halmoznak, a vallás saját képviselői is rendkívül csalódottak, maguk a keresztények is sokan elpártolnak a vallástól emiatt. Ez már megtörtént ugye, jelenleg is zajlik, rengetegen csalódtak, csalódnak a vallásban.

(Nov. 15: Harmadik elöjel. Igaz.)

3. Zavargások lesznek, a bevándorlók egyszer csak rájönnek, hogy ha összeszerveződnek, nagyobb csoportban hatalmasabb erőt tudnak képviselni, fosztogatni, rabolni, gyilkolni kezdenek, mondván, ha ők vannak többségben, miért ne lehetne mindent elvenni mástól. (ez még nem történt meg, bár vannak jeleik, hogy a határ mentén mennyire tudnak pusztítani a bevándorlók).

(Nov. 15: Negyedik elöjel. Igaz.

zavargasok.jpg

Jelenleg is zajlik.)

4. A pápának is el kellene mennie Moszkvába még mielőtt a 3. világháború kitörne.

(Nov. 15: Ötödik elöjel. Igazzá vált.)

(HirMozaik: A velemenyem azzal a resszel kapcsolatban, hogy a Papanak el kell mennie Oroszorszagba, hogy ez nem feltetlenul igaz.

Ugyanis Kuba, az szinten egy Marxista allam volt, kozel fel evszazadig es csak mostanaban szabadult fel a szovjet mintaju ideologia alol es valt ismet demokratikussa.

Es micsoda veletlen, a papa pont ma erkezett oda latogatoba.

http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-34307121

Szoval az a joslat, hogy a papa talalkozott, marxista papokkal szintén valora valt.

http://hu.euronews.com/2015/09/22/kuba-vedoszentjehez-imadkozik-a-papa)

5. Egy politikai gyilkosság történik, egy magasrangú politikai vezetőt gyilkolnak meg, Oroszország és az USA közösen intézik el az illetőt.

(Nov. 15: Hatodik elöjel.

http://www.korkep.sk/cikkek/kulugyek/2015/11/13/megoltek-az-iszlam-allam-leghiresebb-hoherat

Szerintem megtörtént.)

 

6. "Este azt mondják: béke, béke...és reggel az ellenség az ajtó előtt áll.”: a világháború rendkívül váratlanul fog kitörni, senki sem számít rá, meglepetésként fog hatni, az viszont mindenki számára világos:

OROSZORSZÁG KEZDI EL A HÁBORÚT.

(Nov. 15: Hetedik elöjel. 

http://propeller.hu/nagyvilag/3159005-zold-utat-kapott-putyin-tamadhatja-atommal

Oroszorszag belépett a háboruba az ISIS ellen Aszad elnök támogatásával.

Igazzá vált, nem teljesen ugy, ahogy elképzeltük. Nem Europat, hanem az ISIS-t tamadtak meg, varatlanul.)

A garabandali időpontmegjelölésekre rengeteg a spekuláció, mindenesetre az tény, hogy az aratási idők, illetve November és Március - Április - Május hónap van megjelölve. (Az égi jel után 7 hónapos háború következik.)

Egy másik fontos dolgot még megemlítenék: A jóslatok szerint az antikrisztus már jelen van napjainkban is.

A gond az, hogy Nostradamus is NOVEMBERRE TESZI A HÁBORÚ KIROBBANÁSÁT.

Ő is keletről induló háborút látott, tehát a Nyugat ellen. 

(Nov. 15: Nyolcadik elöjel: Novemberre teszi a haboru kirobbanását egy keletröl érkezö támadással.

https://hu.wikipedia.org/wiki/2015._november_13-i_p%C3%A1rizsi_terrort%C3%A1mad%C3%A1s

És micsoda véletlenségböl, pont a születés napom estéjén, amikor itt angliaban egy helyi barban beszelgettem es iszogattam ket magyarral es koccintottunk a szulinapomra es talalkoztunk egy reszeg franciaval, aki Parizsbol jott hozzank nyaralni es odalepett a mi asztalunkhoz is, Parizsban terror tamadas volt, amelyben az Iszlam Allam dzsihadistai megoltek 129 embert, korulbelol 6 helyszinen egyszerre. Persze en csak azutan ertesultem errol, hogy a hely, a szokasosnal hamarabb ejjel fel kettokor bezart, de nem csak ez, az osszes hely a varosban, egyszerre, egy idoben, holott, ejjel 3-ig szoktak nyitva lenni. Nemelyik tovabb is. Szoval hazamentem, bekapcsoltam laptop-ot es akkor olvastam, hogy mi történt Párizsban.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20151115--iii-vilaghaboru-radikalis-iszlam-nyugati-vilag.html

"Az Iszlám Állam hivatalosan is magára vállalta a péntek esti, hivatalosan 129 emberéletet követelő merényletsorozatot, amit a francia elnök háborús tettnek minősített."

Franciaorszag a NATO-tagja, ha egy NATO-tagot megtámadnak, akkor a többi NATO-tag a védelmére siet, mar pedig a francia elnök a merénylet sorozatot haborus tamadasnak minositette es ha bar a hirek, csak elvetve irnak rola, de ezzel "hivatalosan is kitört (hirtelen, váratlanul, a semmiböl) a 3. világháború". Egyenlöre csak annyit mondanak a politikusok, hogy háboruban állunk.

Szoval ennek a cionista, náci, kazár maffiának valóra vált a hön dédelgetett álma, a világot sikerült belekényszeriteniuk a 3-ik nagy világháboruba és amig mi meghalunk, addig ok tul elnek mindnyajunkat a jo kis foldalatti bunkereikben.)

 

 

süti beállítások módosítása