Jövendölés a 3. világháborúról - Alois Irlmaier látnok
2015. szeptember 20. írta: hirmozaik

Jövendölés a 3. világháborúról - Alois Irlmaier látnok

world-war-3.jpg

 

Alois Irlmaier (1894 jún. 8.-1959. júl. 26.) egyszerű német kútásó és kubikos volt, aki felnőtt életét Freilassingban (Bajorország) élte le. Híressé azzal vált, hogy már fiatal kora óta tisztánlátó képességekkel rendelkezett. A II. világháború után sok német ember vele kerestette meg családját vagy eltűnt szeretteit. Hírneve okán sok ellenséget is szerzett, akik nevetségessé akarták tenni és boszorkánysággal is megvádolták. Egyszer egy ilyen ügyben a szövetségi bíróság elé idézték, de amikor Irlmaier elmondta az általa soha nem látott és nem ismert bírónak, hogy a bíró feleségén aznap milyen ruha volt és mit csinál a tárgyalással egyidőben, a biró azonnal felmentette.

 

Irlmaiert tisztánlátó képességein túl az tette híressé, hogy filmszerű képekben látomásokat közölt az általa nem túl távolinak tartott jövőről. Bár látomásai olyanok voltak mint egy film, a víziókban megjelenő számok sokszor fátyolosan, kódoltan vagy hiányosan jelentek meg. Ennek ellenére okunk van azt feltételezni, hogy Irlmaier a világ egy lehetséges jövőképét vázolta fel.

 

Ezeket a kinyilatkoztatásokat barátja Conrad Adlmaier jegyezte fel Irlmaierrel történt beszélgetései során, amelyeket később könyv formájában tett közzé. Léteznek ezenkívül olyan kinyilatkoztatások is, amelyeket harmadik személyeknek, szóban tett. Ezek Adlmaier könyvében nem szerepelnek.

 

Próféciája szerint az új Közel-Keleten lángol fel mindennél erősebben a gyűlölet, mely felperzseli a mediterrán térségeket és a Balkánt, majd a világ többi részére is kiterjed. Látomásában két férfit látott, egy kisebb, fekete bőrűt és egy magasabb, világos hajút, akik meggyilkolnak egy harmadikat, minek következtében másnap reggel háborúba veszik a világ.

 

Állítása szerint a bosszú a nagy vízen túlról érkezik majd, a repülők sárga port dobnak le az Északi- és a Fekete-tenger között, zöld és sárga füst lepi be az eget, majd a földet, ahol soha többé nem nő majd fű.

 

Ezután egy különös tárgyat dobnak a tengerbe, mely tölcsérszerű, hatalmas nyalábot teremt, mely földrengéseket okoz, valamint áradásokat, és hatalmas területeket tüntet el a föld színéről.

 

A végső csapást követően azonban hosszú ideig tartó béke köszönt az emberiségre, ám a túlélőknek mindent onnan kell kezdeniük, ahol nagyapáik is kezdték.

 

A próféciát tanulmányozó kutatók szerint a közel-keleti válság napjainkban reálisabb probléma, mint valaha, így szerintük a jóslatok alapján joggal lehet attól félni, hogy az említett világháború még a 21. század korai évtizedeiben megkezdődik.

Lássuk hát részleteiben A KINYILATKOZTATÁSOKAT:

 

"Mi okozza a háborút?"

 

"Amikor ez bekövetkezik, a Közel-Keleten háború és forradalom tör ki., ami hirtelen lángol fel. A Földközi-tengeren nagy haditengerészeti erők néznek ellenségesen szembe egymással - a helyzet rendkívül feszült. De a gyújtószikra a Balkánon gyullad be. Látom egy "magas valaki" bukását, egy véres tőr fekszik mellette - hatás hatást követ."

(Blog szerkesztö megjegyzése: A Közel-Keleten már jó ideje háboru van. Par eve langolt fel, viszonylag hirtelen Sziriaban a polgar haboru, ami utan letrejott az Isis is. Jelenleg a Földközi-tengeren mentjuk az afrika felol erkezo menekulteket es most keszul europa a masodik fazisba lepni, ami azt jelenti, hogy a menekult hajokat elfogjak es vissza forditjak a tengeren. Szoval ezt a reszt en most ugy ertelmezem, hogy amikor ez tenylegesen is bekovetkezik, akkor az Unio hadiflottaja, farkas szemet fog nezni az afrikai menekult hajok flottajaval. A masodik szakasz elvileg most indult be:

http://hvg.hu/vilag/20150914_A_masodik_szakaszba_lep_az_unio_embercsem

Szoval elvileg ezzel egyidoben kell megtortennie a gyujtoszikranak. Azaz mostanában, az elkövetkezö hónapokban.

A gyujtoszikra a balkanon gyullad be. Hat a helyzet most nagyon feszult es egyre feszultebb, a szerbek nem tudnak mit kezdeni a menekultekkel, igy segitenek nekik tovabb haladni, a Horvatok szinten, Mo. pedig reszben keritessel lezarta a hatarait. Es elegge megromlott a viszonya a balti allamokkal. Nem vagyok benne biztos, de talan azt mondanam, hogy a balkani orszagok egyikeben meg fognak olni egy magas tisztseget betolto szemelyt.

Talán a Horvát miniszter elnokot? Ez csak egy tipp, mivel amerika "barati kapcsolatban van" Horvatorszaggal és ha ott meghalna az elnok, akkor valoszinuleg Amerika ezt az esemenyt felhasznalthatna arra az Atlanti Szövetség réven, hogy "bosszut alljon" azaz bele kezdhessen a hön áhitott harmadik vilaghaborujaba vegre.)

 

"A harmadik világháború eljön, de, hogy melyik évben, azt nem tudom megmondani."

 

"Két férfi meggyilkol egy magasrangú harmadikat. Őket más emberek fizetik."

 

"A harmadik meggyilkolása megtörtént. Ezután kezdődik a háború."

Az egyik gyilkos egy kicsi fekete ember, a másik kicsit magasabb világos hajjal. Úgy gondolom, ez a Balkánon fog megtörténni, de ebben nem vagyok biztos."

(Blogszerkesztö megjegyzése: Egy "hamis zaszlos" tamadasra utalna? Szerintem ket barnas boru ember fog megolni valakit, talan a Horvat minisztert, ugy be allitva, mint ha a "merges, elegedetlen" migransok kozul tette volna valaki? Ez csak egy tipp a reszemrol.)


"A háborút megelőző év nagyon gyümölcsöző lesz, sok gabona és gyümölcs fog teremni. A harmadik meggyilkolása után egyik napról a másikra elkezdődik minden. Igen világosan látok három számot, két nyolcast és egy kilencest, (bsz: Nostradamus joslata szerint, egy gyilkossag utan, mas nap reggel fog kitorni a haboru, szoval a kilences jelenthet szeptembert is es reggel 8:08-at is, de ez is csak egy tipp.) de, hogy ezek milyen időpontot jelölnek, azt nem tudom megmondani. A háború napkeltekor kezdődik, egy esős éjszakát követően, röviddel az aratás ideje után.(bsz: az aratasnak mar vege van.) Mig a bajorok egy fogadóban kártyáznak, furcsa, idegen katonák néznek be az ablakokon és az ajtókon. Egy teljesen fekete menetoszlop fog keletről érkezni.ha

(bsz: Talán harci oltozetbe oltozott katonak es rendorok Csehországból? 

http://kulfold.hirfal.hu/a_csehek_penzt_es_rendoroket_kuldenenek_magyarorszagra-7424585.html

Eredetileg Mo.-nak ajanlottak fel oket, de ki tudja, lehet késobb meg a nemeteknek is fel ajanljak oket, ha ugy hozza a szukseg. Es ezt a sejtesemet a kovetkezo sorok is igazoljak.)

 

world-3-hd-background.jpg

 

Minden hirtelen és gyorsan történik. Az Arany Városból (Prága) indul ki minden.

 

Az első féreg a Duna kék vizétől északnyugatra a svájci határig megy.

 

(bsz: Itt most vagy az olaszorszagbol erkezo neger bevandorlokra utal, vagy pedig a Horvat-Szloven hatar felol kozeledo illegalis bevandolorlokra.)

Regensburgnál nem áll többé hid a folyón, de a déliek nem jönnek el a kék víztől.

(bsz: Talán ez tenyleg a fekete bevandorlokra vonatkozik, Regensburg az szinten Bajororszagban van es a Déliek azok leginkabb az Afrikaiak, akik olasz foldon vendegeskednek jelenleg es egyes csoportjaik egyre agresszivabbak es lazadoznak a korulmenyeik ellen.)

A második nagy nyomás Szászországon keresztül nyugatra a Ruhr-vidék ellen lesz.

(bsz: A jelenlegi bevandorlok tobbsege akik arabiabol jonnek ezen a teruleten akar elni es menekult statuszt szerezni, mert ezek gazdag videkek, sok a munkalehetoseg, pl. szenbanyak.)

A harmadik katonai hadoszlop északnyugatról Berlinen keresztül nyugatra halad. Mindannyian nagyon sebesen és gyorsan haladnak. A Dunától a tengerpartig a Szürkék által lesz ellenőrizve.

(bsz: Talán a német hadsereg, elvileg Bajerorszag kornyeken a hatarra rendeltek oket, de lehet a kesobbiek soran a Duna menten is kell majd feladatot teljesiteniuk.)

Két menekülő csoport átkel a folyón, de a harmadik elveszik az ellenség által körülvéve. Münchennek, Dél-Bajorországnak és Ausztriának nem kell félni."

(bsz: Ez vajon a menekultekre vonatkozna??? Megeshet, hogy annyira el fog durvulni a helyzet a kesobbiekben Nemetorszagban, hogy a katonasagot vetik be, hogy az illegalis bevandorlokat kiuzzek az orszagbol? Es ok nem Ausztria fele, hanem Svajc es Olaszorszag esetleg Franciaorszag fele fognak menekulni?)

 

"Az ellenség központja egy vörös tetejű kolostor, amelynek oltára északra néz [Freyung?]."

(bsz: Vagy tenyleg Freyung vagy pedig Ramstein kornyeke, ahol van egy amerikai bazis is.)

1613986_613303682096743_1112018943_n.jpg

"Akkor hatás hatást követ. Megerősített egységek menetelnek Belgrádba majd tovább Olaszországba.

(bsz: Ez meg mindig a menekult hullam lehet.)

Ezt követően három páncélos ék halad előre azonnal villámgyorsan a Dunától északra Nyugat-Németország fölött a Rajna felé - minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez az eset olyan váratlanul fog történni, hogy a lakosság teljes pánikban fog menekülni nyugatra. A rengeteg gépkocsi eltömíti az utakat - ha otthon maradtak volna vagy nem a főutakat használnák. Bármit, ami akadályozza a tankok haladását az autópályákon, eltapossák. Alig marad valami Frankfurt nagy városából. A Rajna völgyét pusztítják...főleg a levegőből."

(bsz: a térkép szerint ez a sereg csak Csehorszag felöl jöhet. A Csehek megtamadnak Nemetorszagot? Vagy pedig katonai segitseget nyujtanak tankokkal a Frankfurt kornyekere beozonlott bevandorlok ellen???)

"Látok három harcoló alakulatot érkezni: az alsó alakulat az erdőn jön keresztül, de aztán felhúznak északnyugatra a Duna mellé. A határvonal például Prága, a Bajor-erdő és északnyugat. A második alakulat keletről nyugatra jön Szászországon keresztül, a harmadik északkeletről délnyugatra. Látom a Földet magam előtt, mint egy labdát, amelyen repülőgép kötelékek lépnek ki (kirepülés), amelyek most felszállnak, mint fehér galambok raja a homokból.

 

Az orosz nem áll meg sehol, amíg a három ék halad előre. Éjjel és nappal futnak előre a Ruhr-vidék elérése érdekében, ahol sok gyár és kohó van."

(bsz: Ez ugy hangzik, mint ha a Horvathok tamadnanak tankokkal, szloven es olasz foldon keresztul Nemetorszagra "amerikai segitseggel"? Es az oroszok jonnenek segiteni Nemetorszagnak, mint "szovetsegesek"?)

"A második alakulat Nyugatra megy Szászországon keresztül a Ruhr-vidék felé, pontosan olyan, mint a harmadik, amelyik északkeleten, Berlinen keresztül megy nyugat felé."


"A visszavágás azonnal megérkezik a nagy vízen keresztül. Azonban a sárga sárkány megszállja Alaszkát és Kanadát ugyanebben az időben. De a bosszú megérkezik, nincs messze..."

(bsz: Igen, ez teljesen ugy hangzik, mint ha amerika megszallna Nemetorszag egy reszet, pontosabban veve "lebombaztatna" es e kozben a "kianiak" orosz foldon keresztul vagy tengeren invazio ala vonjak Alaszkat majd utana Kanadat? A többi egyértelmunek tunik.)

"Látom a Földet, magam előtt, mint egy labdát. Amellett, ahol a fehér galambok felrepültek, egy nagyon nagy szám emelkedik ki a homokból. És akkor sárga por kezd hullani egy vonalban. Ez akkor kezdődik, amikor az Arany Város (Prága) elpusztul. Mint egy sárga vonal fog felmenni az öbölparti városig. Tiszta éjszaka lesz, amikor elkezdik kiszórni. -- A tankok még haladnak, de akik a tankokban ülnek, teljesen feketévé válnak. Ahol ez leesik, minden meghal, nem lesz sem fa, sem bokor, sem szarvasmarha, sem fű. Minden elszárad és megfeketedik. A házak megmaradnak. Nem tudom mi ez, így nem tudok róla beszélni. Ez egy hosszú vonal. Aki keresztül megy ezen a vonalon, meghal. Az alakulatokban minden lerobban. Északra kell menniük. Mindent eldobnak, ami náluk van. Senki nem tér vissza többé..."

(bsz: Talán nano-termit vagy valami ehez hasonlo biologiai-fegyver?)

 

"A repülőgépek a sárga port a Fekete-tenger és az Északi-tenger között dobják le. Így egy halálos csík keletkezik a Fekete-tengertől egyenesen az Északi-tengerig, olyan széles, mint fél Bajorország. Ebben a zónában nem tud többé fű nőni, az emberi életről nem is beszélve. Az orosz utánpótlás megszakad."

sargapor_1.jpg

(bsz: Hat ez a csik Mo. egy részét is érinti Budapesttol egeszen Debrecenig és Békéscsabáig.)

"Galambok raja emelkedik ki a homokból. Két kötelék eléri a csatateret nyugatról délnyugatra. A századok északnak fordulnak és elvágják a harmadik hadsereg vonulását. Rengeteg lánctalpas van ott keletről. De a lánctalpasokban mindenki meghal azonnal, a járművek még gördülnek, de sorban fokozatosan megállnak automatikusan. Itt a pilóták szintén kiszórják kis fekete, kb. 25 cm-es dobozaikat. Ezek sátáni dobozok. Felrobbannak, mielőtt elérnék a talajt és zöld meg sárga füst vagy por szóródik ki belőlük. Bármi, ami érintkezik vele, halott lesz, akár ember, akár állat, akár növény. Egy évig semmilyen élő dolog nem léphet be erre a területre, különben a legnagyobb halálos veszélynek teszi ki magát. A Rajnánál a támadást végül visszaverik. A három hadseregből egyetlen katona sem tér haza többé. Rengeteg halott lesz ott...fekete testek ezrei, a rothadó hús leesik a csontokról."

sargapor2.jpg

"Aztán egy magányos repülőgép érkezik keletről. Ez veti a "semlegesítő"-t Angliánál a nagy vizbe. A viz egy nagy darabban megemelkedik, olyan magasra, mint egy torony, majd visszahullik. Egy földrengés és egy hatalmas hullám keletkezik, ami elönt mindent. Elsüllyed Anglia egész területe és az európai partok Berlinig, kivéve néhány hegycsúcsot. A tengerparti országok nagy veszélyben lesznek, a hullámok olyan magasak lesznek, mint egy ház, habosak lesznek és a viz a mélyben főni/forrni fog. A szigetek eltűnnek és éghajlatváltozás lesz. "

A szigetek a tengerpart előtt elsüllyednek, mivel a viz nagyon vad. Nagy lyukakat látok a tengerben, amelyek feltöltődnek, amikor a hatalmas hullámok visszatérnek. A gyönyörű város a kék tenger partján majdnem teljesen elsüllyed a tengerben, a mocsokban és a homokban, amelyet a tenger kilök magából."

cunami_bomba.jpg

cunami_bomba2.jpg

(bsz: Nagy valoszinuseggel Anglia tenyleg elsulyed a tsunami altal ideinlegesen, de Irorszag meguszhatja a dolgot.)


"Ezzel párhuzamosan egy új föld emelkedik ki, amely már korábban létezett (Atlantisz). Három nagyváros viszont elsüllyed. Az egyiket (London) a tenger lerombolja, a másikat (New York) olyan magasan lepi el a tenger, hogy csak a templomtornyok(?) látszanak ki, a harmadik (Róma) összeomlik."

"Olaszországban is rossz dolgok történnek. A papokat hat kivételével megölik, a pápa elmenekül."
"Aki a Duna déli részén él, nem kell aggódnia az oroszok miatt, a Watsman hegyek és Wendelstein közt élő embereknek sem kell aggódni, el lesznek zárva."

"A háború alatt eljön a nagy sötétség, amely 72órán át tart."

 

(bsz: Szerintem a polus valtasra gondol, azaz a Fold forgastengelyenek a megvaltozasara.)

"Egy kiáltás hatására villámlás és mennydörgés tör ki és egy földrengés megrázza a Földet. Ne menjenek ki akkor a házakból, ne gyújtsanak fényeket, kivéve a gyertyát, minden mást oltsanak el. Aki belélegzi a port, görcsöt kap és meghal.

(bsz: Szerintem ez ugyanaz a por lehet, amit korabban leszort az ellenseg es a foldrenges es cunami hatasara a viz elhordja jo messzire es a szel is, es ez lehet az oka ennek a felhivasnak.)

Ne nyissák ki az ablakot, borítsák be teljesen fekete papírral. Minden nyílt víz mérgező lesz és minden étel is, ami nincs teljesen lezárva. Az üvegben lévő ételek is, mivel az üveg nem védi meg az ételeket.

(bsz: ez sugarfertozesre utal.)

Kint a halál a por miatt körbejár, rengeteg ember fog meghalni. 72 óra múlva mindennek vége lesz. De ismétlem: ne menjenek ki a házból, ne nézzenek ki az ablakon és tartsák égve a gyertyát. És imádkozzanak. Ez alatt az éjszaka alatt több ember fog meghalni, mint az előző két háborúban összesen."

"Ne nyissák ki az ablakokat 72órán keresztül. A folyókban olyan kevés viz lesz, hogy könnyedén át lehet kelni rajtuk. A szarvasmarhák elhullanak, a fű sárgává és szárazzá válik és a hullák sárgává és feketévé válnak. A halál felhőit a szél hajtja kelet felé."

deathcloud.jpg

"A város vastoronnyal (Párizs) a saját népe áldozatává válik. Mindent felgyújtanak. Forradalom lesz és minden vadul történik. A város ég. De ezt saját népe okozza, nem azok az emberek, akik keletről érkeznek.

(bsz: Magyarul nem a migransok fokjak okozni Parizs pusztulasat, hanem a francia forradalmarok.)

3os_pagkosmios_polemos.png

"A müncheni emberekkel nem sok fog történni, de lesz egy kis nyugtalanság. Nagy éhínség lesz és az emberek elveszik a gazdáktól az állatokat. A gazdák ezután megvédik magukat, különben mindent ellopnának tőlük."

munchen.jpg

"Ezzel egyidőben fellép egy nagy ember és a háború ezen a ponton véget ér. Az egész dolog nem fog sokáig tartani."

"A hét tegnap szakállas népe fogja teljesen befejezni a háborút és ellenségeik menekülni fognak.

(bsz: Arabok? Ok szakallasok. De a magyarok is azok voltak egy idoben.)

A folyóparton fognak tábort verni és kétségbeesetten harcolnak. Ott azonban meg fognak semmisülni, erejük megtörik és alig marad közülük valaki, aki hazatér, hogy elmondja a vereséget."

Látok egy hármas számot, de, hogy ez három nap, három hét vagy három hónap, azt nem tudom."

(bsz_ talán a rákövetkezö év marciusa, ekkor erhet veget a haboru.)

"Oroszországban új forradalom és polgárháború tör ki. Olyan sok lesz a halott, hogy nem tudják eltávolítani az utcákról. Az orosz emberek elkezdenek hinni KRISZTUSBAN ÉS A KERESZTET újra tisztelni fogják."

"A vezetők megölik magukat és a vérben a bűnök eltörlődnek. Látok egy vörös tömeget sárga arcokkal keverve. Látok egy totális felkelést, borzalmas mészárlást és fosztogatást. Azután ők eléneklik a Húsvéti Dalt és gyertyát gyújtanak Mária arcképe előtt"

"A kereszténység imáinak erejével ez a Poklon Kivüli Szörnyeteg meg fog halni és a fiatalok nagy része elkezd újra hinni ISTEN ANYJÁNAK KÖZBENJÁRÁSÁBAN."

"Ezt követően a pápa visszatér és elénekli az első nagy Te Deum-ot a kölni Dómban. Majd megkoronáz három királyt, a magyart, az osztrákot és a bajort. A bajor egy öregember lesz fehér hajjal, aki bőrnadrágot visel.

Kezdetben éhínség lesz, de aztán a Duna szintje újra a régi lesz és annyi zöldséget és gabonát hoznak fel a Dunán délről, hogy mindenkit etetni tudnak.

duna.jpg

 

Az ősi koronát délen újra tisztelni fogják""Az éghajlat közben megváltozik és melegebb lesz. Bajorországban könnyen megterem majd a déligyümölcs és a szőlő. Akkor mindenki oda megy ahová csak akar és mindenki ott tud élni, ahol akar, mindenkinek annyi földje lesz, amennyit meg tud művelni. A Duna északi és keleti részén élő embereket áttelepítik. A kolbász lefolyik a tányérokról, olyan bőség lesz. Ezután, hosszú, boldog időszak jön el.

Akik megérik nagyon boldogok lesznek és szerencsésnek tartják majd magukat. De az embereknek onnan kell elkezdeni, ahonnan nagyapáik elkezdték."

(bsz: Szerintem az 1930.1940-es évek technologiai fejlettsegi szintjerol.)

 

Szerk.: Eddig a jóslat. Azt hogy ki mit gondol, mindenkire rábízom.  A jövő pedig megmutatja majd önmagát

Forrás: https://www.facebook.com/notes/titkolt-h%C3%ADrek-k%C3%A9pekben-hogy-k%C3%A9pbe-legy%C3%A9l/j%C3%B6vend%C3%B6l%C3%A9s-a-3-vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BAr%C3%B3l-alois-irlmaier-l%C3%A1tnok-az-ukr%C3%A1n-helyzet-alapj%C3%A1n-pon/613286725431772