Az Egyesült Nemzetek Titkos Ürprogjamjai keretében felkészülnek egy földönkivüli invázióra
2015. augusztus 22. írta: hirmozaik

Az Egyesült Nemzetek Titkos Ürprogjamjai keretében felkészülnek egy földönkivüli invázióra

A korai 1990-es évek elején a Titkos Ürprogram tetö alá hozott egy megállapást, hogy az Egyesült Nemzetek tagállamai együtt müködjenek egymáassal, ha egy földönkivüli invázió bekövetkezik - mindez egy ujjabb megdöbbentö kiszivárgott információ, ami Corey Goddeytöl származik.

További részleteket közölt a Gaiam Tv Cosmic Disclosure interjuban az Egyesült Nemzetek Titkos Ürprogramjáról, amit korabban mar megemlitett egy e-mailben is nehany szoban, mely urprogram a NATO-mintajara jött létre és melyet ugyneveznek, hogy Globális Galaktikus Népszövetség.

Goddey szerint az ENSZ titkos ürprogjamja a 80-as évek elején kezdödött, Ronald Reagen hatására, aki felhivta a tagállamok figyelmét, hogy müködjenek együtt a földönkivüli idegen fenyegetéssel szemben.

Goddey azzal kezdte a mostani interjujat, hogy elmondta, hogy az Ö elmult husz éves szolgálata alatt többször is járt a Hold bázison, részt vett számos titkos urprogramban és járt egy másik naprendszerbeli Globális Galaktikus Népszövetségben is Goddey azt mondta, hogy egy Csillagkapura emlékeztetö portálon keresztül utazott abba a Naprendszerbe és mindössze néhány perc alatt odaért. Abban a Naprendszerben Goddey szemtanuja volt annak, hogy egy Atlantisz szeru bazison van (, mint a Csillagkapu - Atlantisz cimu fiktiv tortenetben), és ahol a személyzet különbözö nemzetek zaszlajat viselik az egyenruhajukon és ahol a mienkhez képest feltunoen nyugodt a hangulat és semmi olyat nem lehet tapasztalni, mint a mi Hold-bázisunkon vagy a Vállalti Konglomerátum által ellenörzött Mars-Kolóniákon.

Az ottani Hold és az azon található Hold-bázis egy lélegzetellalitoan gyönyöru gazorias korul keringet. Azt mondták neki, hogy régebben ennek a gazoriasnak a resze volt a Plejadok-csillagrenszer.

Az mi legtobb hold bazisainkon tudosok, mernokok voltak, akik fejlett technologiakon dolgoztak, mely technológiák védelmet nyujthatnak egy esetleges földönkivuli invazio ellen a Föld-szamara.

Goddey korábban már nyilvánosságra hozta, hogy mi a kapcsolat Ronald Reagen földönkivuli invázioval kapcsolatos fenyegetésének beszéde és az Egyesült Nemzetek egyik leghiresebb 1987. szeptember 21-ei hatarozata között. Ez a beszéd volt a katalizatora annak, hogy az Egyesült Nemzetek tagallamai megállapodtak abban, hogy közösen létre hoznak egy titkos ürprogramot.

https://www.youtube.com/watch?v=Ag44dRO8LEA

A Galaktikus Népszövetséget ugyanazok a multinacionalis repulogépipari vallalatok latjak el technologiakkal, mint a Galaktikus Vallalati Konglorematumot.

Goddey vegso soron ugy gondolja, hogy a Galaktikus Nepszovetseg eroteljesen manipulalva van es elhitettek veluk, hogy korszeru technologiakkal rendelkeznek, melyek kepesek megvedeni a Fold-bolygot egy esetleges foldonkivuli invaziotol. Nincsenek beavatva minden informacioba a Foldon kivuliekkel kapcsolatban, igy konnyen el lehet hitetni veluk barmit, a Föld vedelmevel kapcsolatosan. Goddey ebben az interjujaban nem reszletezte, hogy kik azok a foldonkivuliek, akik veszelyeztethetnek a Föld-bolygo biztonsagat egy esetleges invazioval, de Reagen korábbi állitásaira hivatkozott.

Egy régebbi konyvben, (melynek a cime:  Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances ), egy egész fejezet szól Ronald Reagen és az ENSZ titkos ürprogramjainak a kapcsolatáról és egy állitólagos 1981-es titkos eligazitásról az ellenséges szandeku idegenekkel kapcsolatosan, mely katalizatorkent hatott a kesobbi planetaris egyuttmukodés létrejöttében. A konyv további fejezeteiben szó esik arrol is, hogy ez a peldatlan merteku egyuttmukodes vezetett el igazabol a hideghaboru vegehez az 1990-es evek elejen.


Cosmic Disclosure ezen epizodja mas fontos tortenelmi esemenyeket is ki targyal, bele ertve a Szovjetunio urhajos fejleszteseit is, ahol olyan kis femgombokkel tudtak utazni az oroszok az urbe, melybe akar harom fö szemelynyi legenyseg is belefert. A szovjetek arra hasznaltak az urprogramjukat, hogy nagyobb szerepet kaphassanak az ilyen-olyan programok kidolgozasi folyamataiban 1950-es evekben az Egyesült Államok mellett.

Errol szolt a Kozmikus Kozzetetel ezen epizodja, azok szamara, akik esetlegesen lemaradtak minderrol.

(A Kozmikus Közzététel elsö két epizodját ingyenesen meg lehet tekinteni a Gaiam Tv honlapján, továbbá az elsö epizodott a Youtube-on is. Ha a többi részt is szeretnénk megtekinteni, akkor a Gaiam Tv honlapján elö kell fizetni a többi részre.)

© Michael E. Salla, Ph.D.

 Források: http://www.theeventchronicle.com/intel/secret-united-nations-space-program-preparing-for-alien-invasion/

 http://exopolitics.org/secret-united-nations-space-program-preparing-for-alien-invasion/

süti beállítások módosítása