Fehér-Pirula: Vajon van-e kapcsolat a Z-világháború c. film között és a jelenlegi menekült áradat között Európában?
2015. szeptember 15. írta: hirmozaik

Fehér-Pirula: Vajon van-e kapcsolat a Z-világháború c. film között és a jelenlegi menekült áradat között Európában?

gamestar-filmajanlo-20130626_screenshot_20130626170543_4_original.jpg

Egy gyors és rövid ismertetö a Z-világháború c. filmröl a port.hu-ról:

Egy átlagos nap Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

(Forrás: http://www.port.hu/z_vilaghaboru_world_war_z/pls/w/films.film_page?i_film_id=132574)

Tulajdonképpen mit is láthatunk ebben a filmben?

Ha elvonatkoztatunk az élöhalottaktól és a járványtól, akkor azt látjuk, hogy a világban létrejön egy olyan esemény, amire eddig nem volt példa az emberiség történelmében és a globális világ országokra szabdalt társadalma hirtelen össze omlik és ettöl a ponttol kezdve nem orszagok harcolnak orszagok ellen, hanem a tulelok a fertozottek ellen.

Az ENSZ megmaradt tisztviseloi osszegyulnek a tengeren egy hadi hajon es vegso soron megalakul a Globalis Kormany a tulélokbol, azaz megszunnek az orszag es allam hatarok.

És a tulélok minden létezo fegyverrel harcolnak a fertozottek ellen, meteres falakkal, foghuzasokkal, atom bombaval, oltasokkal, kardal, puskaval, kezi granattal, szoval minden letezo eszkozzel es idezo jelesen szolva az emberiseg 90%-a kipusztul, megfertozodik.

Ismeros valakinek az NWO fogalma. Az Uj Vilagrend, ahogy manapsag hivjuk oket. Nos, aki jaratos a temaban, az tisztaban van vele, hogy van egy titkos csoportosulas a Fold-kormanyzatain belul - titokban beepulve - akiknek pontosan az a celja, mint amit a Z-vilaghaboru c. film a szemunk ele tar, metaforikus es szimbolikus jelleggel.

Egy olyan esemenyt eloidezni, ahol nem orszagok harcolnak orszagok ellen, hanem x nepcsoportok egy y nepcsoport ellen, ahol az orszag hatarok megszunnek letezni es ahol az emberek hataroktol fuggetlenul szabadon ozonolhetnek barmerre, a kaosz es anarchia es ketsegbe eses alap szellemeben.

Szoval, ha vesszuk a Kozel-Keleti helyzetet, ahol haboru dul, ott van az Iszlam Allam es az Iszlam Hadsereg is, polgar haboru, terrorizmus, gyakorlatilag anarchia van, akkor azt latjuk, hogy az ottani tulelok millio szamra menekulnek onnan es Libiabol is Europaba.

67942.jpg

 

A jelenlegi hasonlattal elve, jelenleg az elohalottak " a menekultek" es egy korabbi cikkben mar utaltam ra, hogy miert, milyen ertelemben. Ezt Nostradamus - sajnos elöre - megjovendolte, evszazadokkal ezelott.

Szoval a peldaban a menekultek az elohalottak, Europa lakossaga pedig a "tulelok" és ugy ahogy a filmben is lathattuk, amikor megindult az elohalott hullam, az emberek, pl. a zsidok falakat epitettek, illetve mas orszagok lezartak a hataraikat, de meg ez is hiaba valo volt, mert a falak, csak ideinlegesen tudtak megoldani a problemat es a tenyleges zombi invaziot usztak meg csupan nehany nappal, hettel az ottani tulelok.

Jelenleg Magyarorszag es Torokorszag azok, akik falakkal, keritesekkel probaljak meg az "elohalottak" utjat el alni, de ha a filmben latottakat vesszuk alapul, akkor ez a kerites csak ideinleges megoldast jelent, es a "zombik" atfognak torni elobb-utobb a keritesen es akkor katonai erovel kell majd megfekezni ezt a tomeget.

Szoval nekem az a gyanus a filmben es a jelenleg tarto migrans krizis kozott, hogy ez egy tipikus "piros-pirulas" aktanak tunik a szamomra.

Nem tudom hanyan ismerik a Piros Pirula projektet, de a lenyeg az, hogy a szerkeszto tobb olyan videot is feliratozott, ahol angol nyelven valaki ramutat a Magadaszkar c. film es a vilagban zajlo esemenyek osszefuggeseire és vannak kulonbozo osszeeskuves elmeletek arrol, hogy amerikaban a Hollowoody film rendezok egy resze be van avatva a dolgokba es az ilyen jellegu filmekkel akarnak a lakossagnak ramutatni az igazsagra, hogy mire szamithatnak a kozel jovoben.

Nos, a jelenlegi tendencikat figyelembe veve szerintem a Z-vilaghaboru is egy tipikusan ilyen jellegu film.

Nem lennek meglepodve, ha a mostani migrans hullam egy korabban kidolgozott Konteo-s terv resze lenne az Illuminati vagy mas neven NWO-rend reszerol.

Az NWO-nak csak annyi volt a dolga, hogy a Torokorszagi es mas menekult taborokban elhiresztelje, hogy ha megindulnak Europaba, akkor 5 csillagos szallodakban fogjak elszallasolni oket, kapnak segelyt, kepzest, a gyerekeiket beiskolaztathatjak es kaphatnak munkat is es mi tortent?

Az emberek tomegesen megindultak Europa iranyaba.

Erre mit tapasztalnak Europaban?

Hogy Törökorszaghoz hasonloan, Magyarorszagon, Ausztriaban, Nemetorszagban is ismetelten taborokba zarjak oket.

Ugy tunik, hogy valaki csunyan atverte oket!

A celja pedig nem az volt ezzel, hogy segitsen ezeken az embereken, hanem, hogy anarchiat, kaoszt es szet hullast idezzen elö Europában.

Mellesleg igazan kozel kerult ehhez a celhoz, mert Dublin III es Schengen mar inog eleg rendesen.

Ugyan is, ha Europaban eldol az elso domino, azaz az Unios rendszer ossze omlik, akkor - szerintem az fog kovetkezni, hogy - lánc reakcio szeruen a tobbi "rendszer" is meginog, osszedol. Mit ertek ez alatt?

Pl. amerikat.

Ha pl. Del es Kozep Amerikaban latjak az ottaniak, hogy Europaba a Kozel-Keletiek betudtak hatolni es meg a katonasag se tudta az utjukat allni es a nagy reszuk gazdasagi bevandorlo, akkor ez osztonozheti oket is arra, hogy akkor ok is tomegesen megrohamozzak az amerikai allam hatart Ezzel pedig Amerika "megszunne letezni".

Ott is kitorne az anarchia es a kaosz, nem csak Europan belul, hanem Europan kivul is szep lassan mindenhol.

Eltunnenek a hatarok, es idovel az emberek mar fegyveres erovel probalnak meg megallitani a bevandorlokat, amibol pedig globalis haboru vagy mas neven vilaghaboru keredne.

Es itt jonne a kepbe az ENSZ.

Ugyan is latva a kaoszt es a duledezo orszagok es kormanyok tehetetlenseget, valoszinuleg ki hirdetnek a Vilagkormany megalapitasat.

Es egysegesen fellepnenek azokon a teruleteken, ahol epp kaosz uralkodik valamilyen globalis-NATO katonasaggal, levernek a forro pontokat es ennyi.

Szerintem az elkovetkezo 5 evben, pontosan ez fog bekovetkezni.

Pontosan ugy, ahogy Nostradamus is megjosolta.

Amerika megszunik, valoszinuleg Obama lesz az utolso elnok, Europa felbomlik, lesz egy 7 honapos harmadik vilaghaboru nem sokkal az utan, hogy az "elohalottak kikelnek a sirjaikbol", a Keleti be aramlast, invaziot az alpoknal a kakas nepe megallitja, nos ez vonatkozhat a magyarokra is, de mindenki masra is, akik az Alpok menten laknak. Az osztrakokra is es a Szerbekre is.

De azon se lepodnek meg, ha vegul is, egyuttes erovel oldanak meg, mint ahogy mar most is kezd ki alakulni egy szovetség a Visegrádi 4-ek által.

Ez mar a finalé eleje, az igazi Végjáték közepe, egy ujabb domino fog lassan ledolni.

Tudom furcsa kijelentés, de tekintve a jelenlegi tendenciakat, valoszinuleg tartom, hogy 2016 tavaszán, legkésöbb 2017 tavaszán szárazföldi uton fog a NATO valoszinuleg Amerikaval együtt bevonulni a Kozel-Keletre es Afrikaba rendet rakni es ezt fogjuk "3. világháborunak" nevezni", de remelhetoleg ebben a haboruban nem fognak fele annyian se meghalni, mint az elso vagy masodik vilag haboruban.

Szoval a Z-vilaghaboru c. film es Nostradamus joslatai alapjan nekem ez az elore jelzesem az elkovetkezendo 5 evre nezve, hogy leginkabb erre szamithatunk.

Az elso domino az volt, hogy a menekultek megindultak Europaba, a masodik domino Dublin 3 volt, a harmadik domino sengen volt, a negyedik domino pedig valoszinuleg a szeptember végén - oktober elejen varhato pénzugyi osszeomlas lesz, utana pedig megjosolhatatlan, hogy mi lesz a kovetkezo domino ami eldol.

Lehet, hogy Amerikaban becsapodik egy meteorit, vagy kitor a Vezuv Olaszorszagban.

Hozza teszem, mostanaban egyre tobb vulkan tor ki, par napja Japanban tort ki az egyik vulkan, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy a Vezuv is kitorhet, akar meg az iden.

Irta: G. Chepregi

 

 

 

süti beállítások módosítása