Az összeesküvés 7 lépéses 7 éves tervezetei a világuralom felé
2015. augusztus 22. írta: hirmozaik

Az összeesküvés 7 lépéses 7 éves tervezetei a világuralom felé

(Saját teória)

Ezt a Hir Mozaik nevu blogger csatornat azert hoztam letre, hogy az osszeeskuvesekkel kapcsolatos angol nyelvu hireket magyar nyelven tovabb kozoljem es ma a lelki szemeim elott osszeallt egy uj elkepzeles arrol, hogy mi is folyik valojaban a vilagban a hatterben, amit probalnak elrejteni a nyilvanossag szemei elol.

Ennek a teoriamnak az a lenyege, hogy a bolygon letezik egy olyan hatalmi szervezet, mely a kormanyok es az emberek felett al, titokban mukodik, csak nehany elit csalad es ember a tagja es akik szo szerint elore megterveztek az emberiseg tortenelmét és lépésrol-lépésre szisztematikusan vegre hajtjak a tervuket.

Egy korabbi cikk kapcsan melyett leforditottam a cikk szerzoje felhivta a figyelmet arra, hogy a pénzugyi piacokon 7 eves mintazatok figyelhetoek meg.

Utana leforditottam meg egy cikket Corey interjujaval kapcsolatban, melyben Corey Reagen elnokrol es a titkos urprogramokrol beszelt es arrol, hogy 1987-ben az ENSZ-ben szuletett egy titkos megallapodas.

Elkezdtem szamolgatni, ha 2001-bol levonok 7 evet, akkor 1994-et kapok es ha megint levonok 7 evet, akkor megkapom az 1987-es datumot.

Szoval arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy 1987 elott valakik titokban kidolgoztak egy tervet a vilag kormany megalakitasara, majd a titkos urprogramjuk keretein belul felkertek par foldonkivulit, hogy ijesszen ra Reagen elnokre, aki aztan talalta mindezt az ENSZ-nek és ok ezen manipulacio altal kiegyeztek egymassal és letrehoztak egy titkos urprogramot, hogy felkeszuljenek az ufo invaziora.

Csak hogy nem lesz semmilyen ufo invazio.

Két titkos urprogram folyik, az összeeskkuvese, es az ENSZ-é, viszont az ENSZ-nek fogalma sincs arrol, mirol szol valojaban az ossze eskuves urprogramja, azaz a nagyvallalatok szovetsegenek az urprogramja.

A céljuk az, hogy letrehozzanak egy Vilagkormanyt oly modon, hogy gazdasagi kriziseket, haborukat ideznek elo, de ezen haboruk valodi celja, hogy a vallalatok a befolyasukat az egesz vilagra kiterjeszhessek, mig az ENSU-nek egy foldonkivuli invazio mesejet adtak be.

Elvileg a kovetkezo 7 eves terv, mely 2015-tol 2022-ig fog tartani egy teljes penzugyi osszeomlasra es egy harmadik vilaghaboru kirobbantasara iranyul.

Amig a kormanyok epitgetik a 2020-as es 2030-as Agenda tervek keretein belul a jovo vedelmi rendszeret es infrastrukturajat, addig a nagy vallalatok a valodi infradtrukturat epitik ki a bolygon es a naprendszerben es egy valodi urhadsereget epitgetnek az urben, melynek a valodi celja a 2022 es 2029 kozotti ciklusban egy szinlelt Foldokkivuli Invazio lesz.

Nem a foldonkivuliek fognak megtamadni minket, hanem a vallalati konglomeratum urhadserege, de ugy fogjak talalni nekunk, hogy ez az urhadsereg foldonkivul es termeszetesen az ensz titkos urhajoi fognak szembe szalni ezzel a hadsereggel.

És vegso soron lenyegtelen, hogy melyik fel fog gyozni, mert ha a hamis zaszlos urhadsereg invazios flottaja gyoz, utana biztos, hogy megalakitjak a vilagkormanyt, ha az ensz titkos urflottaja gyoz, akkor pedig emiatt fog megalakulni a Vilag Kormany, hogy elkeruljenek mas ilyen jellegu tamadasokat a jovoben.

Ezert hallani az alternativ mediaban azt, hogy az illiminatus tagok sorra azt hajtogatjak, hogy vagy igy vagy ugy, de a vilagkormany letrefog jonni.

A tobbi az csak nagy mese, habbal a tetejen.

Az ENSZ politikusait szo szerint felre vezetik ezek az iranyitok, az ENSZ, csak egy bab szervezet a sakk jatszmaban.

Csinaltam egy abrat is a teoriamhoz:

a_7_aves_tervek.jpg

Tetszik erteni, hogy mi az elképzelésem?

Cikk iroja: Gabriel Chepregi

süti beállítások módosítása