A 2015 szeptemberi X ébresztö hullámról
2015. augusztus 12. írta: hirmozaik

A 2015 szeptemberi X ébresztö hullámról

Kobra megjegyzesei a (lehetseges) 2015 szeptemberi esemennyel kapcsolatban:

Kerdezo: Nehany ember emlegette az idei szeptembert, mint lehetseges datumot.Az egyik kapcsolatom jelezte nekem, hogy iden szeptemberben latni fogunk nehany valtozast, de ezek nem lesznek tul nagyok. Tudnal barmi pozitivat mondani elore minderrol, ami lehetseges a kozeljovoben?

Kobra: Ok. Nem tudok pontos felvilagositast adni, mert a dolgok elegge kiszamithatatlan modon fognak bekovetkezni. A megfelelo pillanatban elegge kiszamithatatlan modon fognak bekovetkezni a dolgok. Az, hogy hogyan fog pontosan lezajlani ez a kozelgo esemeny jelenleg meg elegge homalyos.Es a szeptemberi esemeny ideje egy igen erdekes idopont. Ennyit vagyok kepes jelenleg mondani, de fogalmam sincs arrol, hogy pontosan mire szamithatunk szeptemberrel kapcsolatban, nehany dolog megfog valtozni, az biztos, de hogy pontosan mi vagy mik azt jelenleg meg nem tudom.

- Kobra 2015. Junius - Monthly Update

Kobra: Nehany ember kivetelevel a Galaktikus Hullam le fog csapni mindnyajunkra iden szeptemberben vagy egy picivel elotte - allitotta valaki. Ez nagyon valoszinutlen, mint ahogy a komplexitasi elemzes is mutatja, az elemzes szerint a varhato hullam idokerete iden Oktober es December kozott fog kicsucsosodni valahol. A komplexitasi elemzes az ellenallasi mozgalom egy kifinomult szamitogepes modelje, amely elore megjosolja a jovobeni trendeket a kozmikus ciklusokban.

Fontos, hogy mindenki megertse, hogy az esemeny egy aktiv kolcsonhatas a galaxis kozeppontja es az emberiseg tudatossaga kozott es ezen galaktikus energia el fog erni minket es ezen energia hatasara ilyen-olyan kepessegeket kaphatunk. Ezert fontos, hogy olyan sok ember ebredjen fel amennyi csak lehetseges.

- Kobra - Galactic Wave of Love

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Volt egy kommunikacios es media professzorom aki egyszer feltett egy erdekes kerdest az egyik olyan eloadasan ahol ujsagirast tanulo diakokkal volt megtelve a nezoter.

"Mi az elso szamu tenyezo ami a leginkabb befolyasolja az egesz emberiseget? Egy olyan tenyezo ami haborukat robbanthat ki vagy haborukat szuntethet meg? Hogyan lehet civilizáciokat felemelni vagy elpusztitani?"

Nem tul sok diak volt kepes megadni a megfelelo valaszt, pedig nyilvanvalo: Urbeli Idojaras. Kozel 35 ev tavlataban meg mindig emlekszem a szavaira.

Akkor ertettem meg igazan, hogy mit is jelentettek ezek a szavak, amikor nem regiben hallottam beszelni Dr. Simon Attkins-t. Atkins egy jol ismert eghajlat kutato es planetaris veszhelyzet elorejelzesebol doktoralt biometeo-elektromagneses szakon. O a magnesesseg tudomanyat hasznalja arra, hogy vilagossa tegye, hogy jelenleg mi is zajlik a vilagunkban.

A Space Weather (Ur Idojaras) nem csak hogy hat az emberisegre, de kalauzolja/iranyitja is oket. A statisztikak azt mutatjak, hogy ha a vilag urben van egy nagyobb napkitores, akkor az esetek 82%-ában a tozsdeken 1-3 nappal kesobb van egy visszaesesi hullam.
(ez mondjuk erdekes, errol meg sosem hallottam, a fordito megjegyzese)

Ugyanezek a napkitoresek egyfajta eroszak hullamot is kivaltanak pontosan ugyanugy, mint a hold es az ar-apaly viszonya. Ez egy termeszetes jelenseg a magneses hullamok miatt van, mely hatassal van minden elo szervezetre a bolygonkon.

A pozitivum az, hogy amikor a Napkoronajaban a vulkanikus tevekenyseg tomeges mereteket olt, akkor az emberek nagyobb valoszinuseggel fognak euforiat es nyugalmat, azaz beket megtapasztalni. A NASA szerint az ilyen kitoresekkor protonok es elektronok lovellenek ki a Napbol a Fold iranyaba, valamivel tobb az atlagosnal.

Ez a magneses energia ami a napbol jon (amit az oseink egyszeruen csak forras energianak neveztek) valoban kepes megemelni az emberek tudatossagi szintjet. A Nap a nagy jótevö.Lenyegeben, ha nem vagy sokat a napon, akkor gyorsan elveszitheted a kapcsolatodat a harmadik szemeden keresztul a tudattal. Igy te is kepes leszel megtapasztalni a depressziot vagy a betegseget.

Nehany evvel ezelott elso kezbol tapasztaltam meg, hogy milyen is az, amikor valaki egy sotet laborban kuksol allandoan. Duhkitoreseim es egyeb bajaim voltak es gyorsan depresszioba estem. Valahogy ugy ereztem, hogy napkozben 15 percet csak ugy ulni a napon olyan, mint valami csodaszer. Akar csak a novenyek eseteben, feny is szukseges ahhoz, hogy boldoguljanak. E nelkul, mindez zavarodottsagot okoz mind erzelmileg, mind fizikailag is. Ez egy olyan lecke volt a szamomra, amit soha nem felejtettem el tobbet.

A NAGY TITOK az az, hogy a Nap szinten kapcsolatban all az evolucios ebredessel. 2015 szeptemberének masodik feleben egy hatalmas gamma fenyhullam fog erkezni a Galaktikus Magbol. Ez az intergalaktikus X Hullam fog keresztul haladni a Foldon is es eleri a csucsat 2015. szeptember 28-án. Mi ennek mar most is kepesek vagyunk erezni a hatasait. Ez 3600 evente bekovetkezik es "Esemeny Horizontnak" nevezik. Az emberi evolucionak ez a kovetkezo lepcsofoka.

Amint arrol a TIME magazin is beszamolt, a tudosok is tudnak errol az esemenyrol, tudjak, hogy befog kovetkezni, de megkerdojelezik ennek az esemenynek a lehetseges hatasait. Mindenesetre valtozast fog hozni, az biztos. Nem veletlen, hogy az elmult 18 honapban az egesz vilagon a foldrengesek szama megnegyszerezodott, mivel ez az energia hullam kezd erezhetove valni tobb bolygon is. A Fold egyre furcsabb dolgokat csinal. Az emberek minden orszagbol, sot mar a media is arrol szamolt be, hogy hatborzongato hangzasu hangok hallatszanak elegge hangosan a levegoben ismeretlen helyrol. Atkins szerint, tobben is szamitanak ra, hogy most augusztusban nyilo dimenzios kapuk jelei jelennek meg a Foldon. Az intergalaktikus X hullam egyre kozelebb van hozzank. Ez nem az a fajta forgatokonyv lesz, amit a Bibilia hivei varnak, azaz nem Armegeddon lesz, de lesz egy olyan idopont, amikor a DNS-unk kepes lesz atvaltani es a felszinre hozni belolunk az igazi kepessegeinket, amelyek most csak szunnyadnak bennunk.

1984-85-ben, Dr. Peter Gariaev es az o orosz nyelvu csapata azt tanulmanyoztak, hogy a DNS-re milyen hatassal vannak a kulonbozo feny es hang hullamok. Kutatasuk eredmenyekeppen szamos uttoro es paradigma valto felfedezest tettek es az egyikuk prezentalta, hogy a DNS kepes magaba olvasztani a fenyt kibocsato fotonokat, amely a spiralok menten letrehozza a Dupla Helix szent geometriai format. Szo szerint a DNS hozza letre a magnesezett fereglyukakat a ter-ido szovetben. A DNS mukodese olyan, mint egy feregjarat az univerzum ket tavoli terulete kozott, mely jaraton keresztul informaciot lehet tovabbitani teren es idon kivul. A DNS vonzza ezeket az apro informaciokat es kozvetiti oket a tudatunknak. A kuatatok arra jutottak, hogy a feny jelenlete (fotonok) kepesek aktivalni a DNS-t es ez altal evolucio is vegbe mehet.

Ez a Nagy Ebredes pontosan az az esely amire mindig is vartunk. Hihetetlen, hogy mindannyian tanui lehetunk ennek a valtasnak. Ez nem valogat. Nem szamit semmilyen faji vagy vallasi kulonbseg, itt van mindannyiunk szamara. Mi vagyunk az Egység.

Vannak olyanok, akik ugy velik, hogy a segito szandeku foldonkivuliek probaljak le lassitani ezt a planetaris energiat, mert attol tartanak, hogy a gyorsabb elektromagneses energia egyeseket szo szerint az oruletbe kergethet. Nevezzuk energetikai anomalianak. Nem veletlen, hogy az eroszak aradata, hirtelen megemelkedett Amerikaban es ennek csokkenese csak 2015 utan varhato.

Nem kell felni az uj energiatol. Mi akarjuk ezt az X hullamot. Arra szolgal, hogy megtisztitson minket es az emberiseget egy magasabb tudatossagi szintre emelje. De vannak olyanok, akik nem ertenek egyet es minden toluk telhetot megtesznek azert, hogy elnyomjak ezt az energiat. A CERN reszecskegyorsito svajcban gozerovel fog mukodni augusztus 15-re, abban a remenyben, hogy elnyomja a galaktikus energia hatasait. A CERN mogott a sotet erok allnak, akik attol tartanak, hogy ez az energia hullam a veg kezdete lesz szamukra, akik a tomegeket iranyitjak, ugyanis a DNS kezd megvaltozni. Kepzeljunk el egy olyan vilagot, ahol az emberek nagyobb szamban vannak felebredt allapotban, mint valaha. Az az 1%, akik kemenyen dolgoztak azert, hogy a maradek 99%-bol rabszolgakat csinaljanak, a kapzsisagukbol kifolyolag, nos ezeknek az embereknek a napjai meg vannak szamlalva.

Mindenhol a bolygon, most latni csak igazan, hogy az emberiseg ebredese felgyorsult. Lathatunk hatalmas korrupcioellenes megmozdulasokat es beke tunteteseket is. Latunk zsarnoksag leleplezeseket. Es ami a legfontosabb, hogy latunk olyan mozgalmakat kibontakozni, amelyek megoldasokat kinalnak a vilag kerdeseire. Az emberi erzesek es a lelek elotornek es ennek a folyamatnak a kozvetlen pozitiv hatasait latjuk ebben a vilagban, jelenleg.

Ha ezekben a napokban beszelgetsz az emberekkel, mindannyian ugy fogjak erezni, mint ha felkeszulnenek arra, hogy valami tortenni fog az elkovetkezo egy vagy 2 honapban. Legtobbjuk nem tudja pontosan, hogy mi is ez az egesz, de kepes erzekelni onmagaban mindezt. Ez a tortenes lehet egy globalis valuta rendezes, penzugyi osszeomlas, meg nagyobb polgari kaosz, tobb foldrenges vagy valami mas, ami tomegeket mozgat meg, ebreszt fel. Lehet erezni, hogy ez meg nem maga a veg. On is erezheti, hogy a szokasosnal valahogy faradtabb mostanaban, mint ha most valahogyan nem tudna eleget aludni. Lehetseges, hogy neked szukseged lenne egy nagyobb pihenore. Vigyazz magadra! A sejtjeid mar erzik az energia valtozasat. Nincs ertelme harcolni ellene. Erdekes lesz latni, hogy ennek hatasara, mi fog tortenni a kesobbiekben.

(Fordito megjegyzese: Az biztos, hogy en mar 2 honapja forgolodom az agyamban, nem birok aludni ejjel, csak ilyen rendkivuli eber allapotban "alszom", szoval a kialvatlansag miatt feszultebb voltam, igy 2-3 hete elmentem orvoshoz es elkezdtem nyugtatokat es alvas segitoket szedni, hogy ne csavarodjak be. Vilag eletemben nagyon erzekeny ember voltam. Mindig is erzekeltem az energia valtozasokat a levegoben. Most a nyugatoval, altatoval jobb, ismet tudok "pihenni", de ennek ellenere valahogy ugyanugy eber-allapotban alszom, mint eddig, csak most "nyugodtabb" vagyok. Es jobb hangulatu ebredes utan, a gyogyszerrel. Remelem 2015 utan jobb lesz es ujra fogok tudni aludni altato es nyugtato nelkul.)

Cikk eredeti forrasa:

http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/the-september-2015-wave-x-awakening/

 

 

süti beállítások módosítása